Despre DIGITAL1234

Patru pasi pentru dezvoltarea afacerii

DIGITAL1234 va prezinta patru pasi simpli pentru dezvoltarea afacerii. Programul de dezvoltare al afacerilor de la Konica Minolta afost creat pentru a permite furnizorilor de printuri sa-si mareasca afacerea. Are o abordare bazata pe profit si arata clientilor in patru pasi practici cum sa identifice, sa evalueze, sa justifice si sa implementeze noi oportunitati de afaceri. Tot ceea ce aveti de facut este sa va inregistrati acum pentru a obtine toate aceste informatii valoroase - gratuit, fara alte obligatii sau costuri.

Patru pasi pentru a va construi afacerea:

IDENTIFICARE: De ce are sens sa fim interesati de o oportunitate specifica pentru a ne dezvolta afacerea? Va oferim un numar de ghiduri "White Paper" ce contin o gama larga de subiecte precum Web to Print, Printare de date variabile, Automatizarea fluxurilor de lucru, Finisare in linie si Editare de carti.

EVALUARE: Cum poate aceasta oportunitate de afaceri sa se potriveasca in cadrul functiilor operationale existente? Ghidurile noastre de evaluare, scrise de experti independenti din industrie va vor ajuta sa evaluati in termeni practici daca afacerea dvs. este gata sa accepte noi oportunitati de afceri, ca de exemplu Web to Print.

MOTIVATII: Cum au profitat dintr-o noua si specifica oportunitate de afceri furnizorii de printuri? Cititi cum au beneficiat alti clienti in studiile de caz din diferite oportunitati de afaceri specifice. Apoi puteti judeca daca pentru dvs. investitia are sens.

IMPLEMENTARE: Doriti sa va asigurati o implementare de succes atat timp cat sa evitati situatii care va pot crea dezamagiri? Un Ghid de implementare pas cu pas scris de catre un specialist independent din industrie va va permite sapuneti in practica, in cadrul companiei dvs., noua oportunitate de afaceri. Dar, deoarece implementarea unei noi oportunitati de afaceri este in mod normal o afacere extrem de complexa, va oferim suport concret in timpul stadiului de implementare.

Cum va putem ajuta, chiar de astazi, in dezvoltarea afacerii?
Va rugam sa stabiliti o intalnire cu un consultant Konica Minolta care va va calauzi personal de-a lungul Ghidului complet de implementare.

PENTRU A DEZVOLTA O NOUA AFACERE

TRIMITETI-NE UN MAIL!

Contactati-ne astazi pentru o evaluare gratuita DIGITAL1234.

Trimite email

Trimiteti-ne solicitarea dvs.:

Completati formularul si un reprezentant Konica Minolta va va contacta, sau: Trimite email